Hem » Dejtingsajter, Featured

Träffa den ideala partnern med be2

19 september 2012

Be2 är en av de sajter som erbjuder avancerad nätdejting. Själva säger dom att sajten erbjuder mer än dejting. Kanske är det så. Grunden till dejtingsajtens matchmaking är det personlighetstest man gör vid registreringen. Här försöker systemet para ihop de som passar ihop bäst. Inte bara till det fysiska som längd, ålder och vart man bor. Utan mer på personlighet och vilka värderingar man har.

Testet är utvecklat med relevanta resultat inom personlighets- och relationsforskningen som grund och ska enligt sajten ge väldigt bra resultat. Som med alla automatiserade test finns det alltid en risk för att man misstolkar frågor vilket kan leda till variationer. Det kan vara bra att avsätta en stund för testet och göra det i lugn och ro då testet inte kan göras om.

När man väl gjort sitt personlighetstest är det dags att fylla i sin profil lite. Man får möjlighet att beskriva sig själv lite till, berätta om sina värderingar och fylla i lite om hur man ser på kärlek. För att man inte ska fastna har man satt upp fem frågor inom varje område.
Har man inte redan laddat upp ett foto kan man komplettera med det också.

Du kan direkt se vilka medlemmar som passar dig. Alla medlemmar har ett be2-index som är ett numerisk värde på hur bra ni matchar. Det kan vara klokt att inte stirra sig blind på dessa siffror. De finns nämligen en risk för att man har hamnat mitt i prick i vissa delar men att man ligger väldigt långt ifrån varandra i andra delar. Då kan det vara mer gynnsamt att hitta någon som ligger i närheten i de flesta delarna.

För att värna om din integritet visas foto bara för betalande medlemmar. Du kan också välja att låsa foton så bara de du väljer får se dessa.
När vi ändå är inne på foton kan vi nämna att alla foton granskas för att hålla hög kvalitet.

På sajten skickas des automatiska meddelanden från din profil för att locka andra att kontakta dig. Tanken är god men kan kännas lite opersonligt. Du kan stänga utgående meddelanden. En liten miss är att man inte kan se vilka medlemmar som är premium medlemmar. Man kan därför inte vara säker på att den man kontaktat ens har möjlighet att svara.

För att kunna utnyttja sajten fullt ut måste man teckna sig för en prenumeration. Detta medlemskap förlängs automatiskt så det gäller att du själv säger upp det i god tid om du vill avsluta tjänsten.

Sajten erbjuder kontaktgaranti, skulle man inte få ett visst antal kontakter förlängs medlemskapet utan extra kostnad. Villkor gäller.

Priser per 2010-10-22: 3 mån 449kr/mån 6 mån 219kr/mån 12 mån 199kr/mån

Till Be2 >>

Fakta om dejting hos Be2

Startad 2004
Medlemsantal + 21.800.000
Medlemsålder +25
Gratis dejting Nej
Minsta årskostnad 2388kr
Automatisk förnyelse Ja

Funktionstabell:

Funktion Betalande medlem Icke betalande medlem
Personlig profil
Personlighetstest
Beskrivning av din ideala partner
Ladda upp foto
Se foton klart och tydligt
Skicka och läsa meddelanden
Skicka och läsa personliga meddelanden
Skicka obegränsat antal frågor i fråga DIREKT
Se vem som har tittat på din profil
Alla uppgifter ges utan garanti och ska ses som vägledning. Vänligen besök dejtingsajten för aktuella uppgifter.

Till Be2 >>

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

En kommentar »

  • Be2 | Om dejting said:

    […] mer om Be2 DateGate – Be2 dejting Dejtguide Det här inlägget postades i dejtingsidor och har märkts med etiketterna be2, […]

ABSZ