Hem » Dejtingsajter

Sveriges bästa dejting

9 april 2013

Är du på jakt efter Sveriges bästa dejting? Det är du inte ensam om. DateGate har besökt hundratals dejtingsajter och det är några som vi fastnat för? Här finns både de allra största men även en som erbjuder gratis dejting. Kanske är någon av dessa den sajt som erbjuder den bästa dejtingen?

Vad gör en dejtingsajt bra?

Det är förmodligen högst individuellt men några saker vi brukar kolla på. Det första är att sajten är etablerad och funnits med ett tag. Det brukar betyda att det finns många medlemmar och att sajten fungerar. Tydliga användarvillkor och kostnad är också viktigt. De flesta sajter brukar ha minst en rad om att det är gratis. Oftast är det bara själva registreringen som är gratis. Allt därefter kostar. Ett månadsmedlemskap kostar oftast ganska mycket medan de lite längre prenumerationerna inte kostar mer än runt en 150kr. Ett ganska rimligt pris tycker vi. Tänker man på alla andra tjänster som man betalar för så är det inte så mycket. Det finns förstås dejtingsajter som är helt gratis. Det som kan vara bekymret med dessa är att alla tar dejting på så stort allvar. I och med att det är gratis så lägger man kanske inte ner samma engagemang som man gör på en betalsajt.  Men igen regel utan undantag.

Några dejtingsajter som vi gillar

Match.com
Sajten är en stor gigant. Här finns massor av medlemmar. Det är enkelt att navigera och allt fungerar.
Till Match.com >>

eDarling
Här har vi en sajt som tagit stora kliv framåt. Medlemsantalet är stabilt. Sajten erbjuder pengarna-tillbaka-garanti vilket är en extra trygghet.
Till eDarling >>

SprayDate
Kanske lite slappare och inte fullt så seriöst men medlemskapen är billiga. En populär sajt för många.
Till Spraydate >>

Happypancake
Gratis dejting. Det kostar inget att prova så ge dom en chans.

Ett tips! Registrera ett konto på dessa dejtingsajter men betala inte för något direkt. Vänta en vecka så ska du se att du kommer att få kampanjerbjudanden. Tänk bara på att läsa villkoren. Ofta förlängs erbjudandet automatiskt till ordinarie pris. Så det gäller att ha koll!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ