Hem » Uppvaktning

Skicka blommor till din kärlek

16 februari 2015

Ska man vara romantisk så är blommor svårslaget. En stor bukett rosor är väl den klassiska sinnebilden av uppvakning. Men du kan sätta en extra knorr på denna uppvakning. Istället för att ge blommorna själv kan man skicka dom med ett bud till din flörts arbetsplats. Det kommer att göra henne glad och hon kommer att få många avundsjuka blickar ifrån sina kollegor. Vi skriver henne för den här överraskningen funkar bäst för henne även om en kille också kan uppskatta blommor. Naturligtvis ser du till att skicka med ett kort med en lite kärlekshälsning på.

Många blombutiker erbjuder också extra tillbehör som en liten chokladask. Det är kanske inte nödvändigt men om du vet med dig att mottagaren är en godisråtta så kanske det kan var en extra knorr på det hela.

Alla blomsterhandlare har budservice. De enda du behöver är en namn, adress och telefonnummer hos mottagaren i fall det skulle vara någon låst port. Resten fixar blombutiken.
Hinner du inte gå ner till den lokala floristen så kan du beställa dina blommor på nätet. Euroflorist är en trygg e-handlare med samarbetspartner utspridda över stora delar av landet.

Vilka blommor ska man välja?

Röda rosor är alltid romantiskt. Det är ett säkert kort! Ju fler ju bättre men det är ju förstås din egen plånbok som sätter gränsen. Det finns gamla traditioner som säger att man inte ska ge gult för det symboliserar svek. Hur det är med det ska vi låta vara osagt men det kan vara att tänka på om den du tänker ge blommor till håller koll på sådant.

Euroflorist har ett stort utbud av romantiska blommor. Till Euroflorist >>

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ