Hem » Dejtingsajter, Featured

ShakeMyWorld – För dig med aktiv livsstil

9 april 2013

Sajten som utmanar traditionell dejting på nätet. Många som söker kärleken på nätet upplever att det är tidsödande och ganska svårt att hitta precis den man söker. Visst kan man sortera ut de som är för långa eller korta men att få en bra bild av en persons personlighet kan vara svårt utan att man träffas. Hos ShakeMyWorld kan man träffa flera tänkbara personer på sajtens olika aktiviteter vilket gör dejtandet både roligt och avslappnat. Kombinationen av nätdejting och IRL dejting gör sajten extra intressant.

Till ShakeMyWorld >>

Om du gillar att röra på dig och hitta på olika saker kan ShakeMyWorld vara den dejtingsajt du söker. Genom att delta i de aktiviteter som anordnas kan man träffas på ett avslappnat och kravlöst sätt. Gå på foto-, eller matlagningskurs. Eller varför inte singelshopping på IKEA? Listan på aktiviteter är lång, så det här är bara några exempel. Skulle du inte hitta en aktivitet som passar dig kan du själv enkelt skapa en egen. Sedan bjuder du in de andra medlemmarna att delta.

Precis som på andra dejtingsajter finns det möjlighet att skicka meddelanden och bli matchad vilket är bra. Inled en kontakt på nätet och bjud sedan in medlemmen till en aktivitet du vill gå på. Enklare kan det inte vara! Enkelt, snabbt och roligt!

Till ShakeMyWorld >>

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ