Du har väl inte missat alla våra svenska, norska och danska dejtingsajter?
Svenska dejtingsajter
Norska dejtingsajter
Danska dejtingsajter

 • Populära dejtingsajter

   Match är en av de kanske största sajterna. Här finns singlar som söker kärleken från hela världen. Sajten har nyligen uppdaterats med nya funktioner.
   Till Match >>
   eDarling är den nya dejtingsajten med djupmatchning. Sajten granskar alla profiler manuellt vilket bidrar till att hålla sajten säker och trygg. Prova eDarling du också!
   Till eDarling >>
   Match4me är dejtingsajten för dig med en högre utbildning. Hitta en partner som är på samma våglängd som du!

   Till Match4me >>
   ShakeMyworld är sajten för dig som gillar aktiviteter. Här träffas man både på nätet och ute på olika aktiviteter som medlemmarna själva anordnar. Väldigt uppskattat av många!
   Till ShakeMyWorld >>
   Parship är sajten för dig som vill hitta en partner som verkligen passar på djupet. Här får alla genomgå ett matchningstest som hjälper till att plocka fram de singlar som passa bäst. Sajten passar dig som är 30+
   Till Parship.se>>
   Spray är dejtingsajterna klassiker. Sajten har funnits med sedan sent 1990-tal och tilltalar fortfarande många singlar. Kanske finns din kärlek här!
   Till Spraydate >>
   Även hos Be2 har man valt en djupmatchning för att få fram de singlar som passar bäst ihop. Be2 kanske är det alternativ som du söker efter att provat de andra stora dejtingsajterna.
   Till Be2
ABSZ