Hem » Dejtingsajter, Featured

Match4me – För dig med en högre utbildning

16 oktober 2013

Match4me är en nischad sajt för dig som har en högre utbildning. Tanken är att du ska hitta singlar som har en liknande utbildningsbakgrund och därmed hamna på samma våglängd.

En trend som startade för några år sedan är att skapa nischade dejtingsajter.
För många nya aktörer på dejtingmarknaden är det svårt att marknadsföra sig till den stora massan men genom att inrikta sig på en liten grupp kan man lyckas bättre. För dig som medlem är det också en fördel då du hittar singlar som har samma intressen eller i det här fallet utbildningsbakgrund. I teorin ett bra koncept.

Match4me är just en nischad sajt som funnits med i några år nu. Sajten har en tydlig profilering mot singlar med en högre utbildningsnivå. Det med för också att ålderfördelningen skjuts upp något då det oftast tar nåt år att bli färdig med en längre och högre utbildning.

Om vi tittar på funktionalitet så är sajten en standard sajt. Man lägger upp sin profil, laddar upp bilder och sen sätter man igång och söker efter lämpliga kandidater. Enkelt och smidigt! Själva registreringen har en hel del uppgifter man behöver fylla i men en hel del kan man fylla i vart efter. Den personliga presentationen kommer man dock inte förbi så det kan vara bra att reservera lite tid för detta när man ska bli medlem.
Att skapa konto på sajten är gratis men för att komma åt kommunikationsmöjligheterna krävs ett betalmedlemskap.

Match4me har idag en bra trafik och det registreras ständigt nya medlemmar. Sajten har medlemmar i alla åldrar. Antalet kvinnliga medlemmar är något högre än manliga. Fördelningen ligger i dagsläget på ca 55/45.

Priser per 2012-03-01: 1 mån 175kr/mån 3 mån 116kr/mån 6 mån 100kr/mån 12 mån 71kr/mån

Fakta om dejting hos Match4me

Startad 2008
Medlemar ?
Gratis dejting Begränsad
Minsta årskostnad 850kr
Automatisk förnyelse Nej

Funktionstabell:

Funktion Betalande medlem Icke betalande medlem
Lägga upp profil
Fotoalbum
Söka obegränsat
Skicka och ta emot meddelanden
Chat
Se om medlemmen är gratismedlem eller betalande medlem
Alla uppgifter ges utan garanti och ska ses som vägledning. Vänligen besök dejtingsajten för aktuella uppgifter.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ