Hem » Dejtingsajter, Headline

Match.com – När du tar kärleken på allvar

19 september 2012

Match.com är en av de populäraste dejtingsidorna på nätet. Här träffas singlar från hela världen. Enligt en SIFO undersökning träffas 55 personer varje dag på sajten. Det gör Match till den dejtingsajten i Sverige. Faktum är att detta gör sajten till den vanligaste platsen att träffas på överhuvudtaget enligt undersökningen.
Och att aktiviteten är hög och att många dejtar här kan vi intyga. Vid våra besök har det alltid varit tusentals inloggade.

Nya funktioner på sajten

Match.com har funnits sedan 2002 och har på senare tid fått en välbehövlig ansiktslyftning och utökning av funktioner. Sajten har fått nya funktioner och ett nytt upplägg för medlemsprenumerationerna. I grundmedlemskapet ingår alla standard funktioner för att kunna skicka meddelanden och söka efter passande profiler. Funktioner för IM (Instant Messages, Snabbmeddelanden)och videochat har lagts till så du kan prata med din dejt direkt via datorn.
Vill man ha mer extra funktionalitet så kan man köpa tilläggspaket. Det finns två tilläggspaket.
Ett paket som heter Premium och som gör att man får extra exponering på sajten. Dessutom kan alla, även icke betalande medlemmar kontakta dig.
Det andra paketet innehåller mobilfunktioner som gör att man kan använda dejtingtjänsten via mobilen.

Matchning

Matchningsfunktion via personlighetstest har man valt att lägga på sin sytersajt Match Affinity. Det finns länkar till funktionen på sajten men det kan vara bra att veta att detta är en separat tjänst som kostar extra.

Medlemskap och priser

Att bli medlem på Match är enkelt. Allt man behöver göra är att fylla i ett registreringsformulär och sen är man aktiv på sajten. Betalning gör man via kortbetalning.

Priser per 2012-09-17: 1 mån 310kr/mån 3 mån 210kr/mån 6 mån 148kr/mån
När man blir medlem är det viktigt att förstå att medlemskapet är en prenumeration som förlängs automatiskt. Vill man avsluta medlemskapet måste man göra det manuellt.

Säker dejting

Säkerheten på sajten är i fokus och man granskar profiler manuellt. Medlemsupporten tar också hand om det rapporter man kan skicka in om man upptäcker något olämpligt. Skulle man vilja dölja sin profil finns det även funktioner för detta.

Till Match.com >>

Fakta om dejting hos Match

Startad 2002
Medlemsantal + 500.000
Medlemsålder 25-45
Gratis dejting Nej
Minsta årskostnad 1776kr
Automatisk förnyelse Ja

Funktionstabell:

Funktion Betalande medlem Icke betalande medlem
Besöka profiler obegränsat
Chatt
Skicka och svara på meddelanden
Skapa och spara favoritsökningar
Se fotoalbum
Förtur till medlemssupporten
Skapa en profil
Använda sökverktyg
Flirta till medlemmar
Se profiler
Alla uppgifter ges utan garanti och ska ses som vägledning. Vänligen besök dejtingsajten för aktuella uppgifter.

Till Match.com >>

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

En kommentar »

  • Match.com | Om dejting said:

    […] DateGate Kärleken på allvar Dejtguide Dejtguiden Det här inlägget postades i dejtingsidor och har märkts med etiketterna dejtingsajt, match, standardsajt. Bokmärk permalänken. ← Kärlek för livet Parship → […]

ABSZ