Hem » Dejtingsajter

Gratis dejting på de största dejtingsajterna

27 november 2012

De flesta dejtingsajter erbjuder gratis registrering men det är ju inte samma sak som gratis dejting. För att kunna kommunicera krävs nästan alltid att man ska betala för medlemskap. Men du kan faktiskt prova dejtingsajter helt gratis eller i alla fall till ett mycket rabatterat pris. Tricket är att inte vara för het på gröten. Är du lite kall så kommer dejtingsajterna försöka locka dig till medlemskap.
Börja med att välja ut ett antal dejtingsajter som du är intresserad av. Ta några av de största. Det är där du har bäst chans att träffa kärleken och det är ju det som är målet. Eller hur?

När du valt dejtingsajter registrerar du dig som vanligt. Fyll i alla uppgifter och fyll i hela profilen. Ladda upp bild och hela baletten.
Men istället för att betala för ett medlemskap direkt avvaktar du. Inom några dagar bör du ha dom första erbjudandena. Ofta börjar dejtingsajten med ett starterbjudande och om du inte nappar på det heller kommer du förmodligen få ett ännu bättre erbjudande.
Vi har provat detta och en rabatt på upp till 50% är inte ovanligt. Vissa dejtingsajter erbjuder mer än så, både 70% och 80%. På vissa sajter har vi även fått gratis dejting under en period.
Kolla dejtingsajterna under Populära dejtingsajter och börja med dessa.

Det viktiga när man utnyttjar dessa erbjudanden är att läsa villkoren. Läs noga! I de flesta fallen övergår proverbjudandet i ett ordinarie medlemskap med de villkor som gäller för det med uppsägningstider och så vidare. Kolla redan innan hur du säger upp medlemskapet i fall du inte är nöjd. Var noga med att ha koll på när provmedlemskapet måste säga upp för att inte övergå i ett vanligt medlemskap.

När man har koll på villkoren så kan man riskfritt prova på gratis dejting på de största dejtingsajterna.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ