Hem » Dejting på nätet

Fånga uppmärksamheten

19 juli 2010

Kärlek vid första ögonkastet är något vi alla drömmer om. På nätet blir ju ögonkontakt lite svårt så låt oss ge dig några konkreta tips på hur du gör din kontaktannons attraktivare och hur du blir en nätets Casanova i din dejting.
För många förblir kärlek vid första ögonkastet en dröm. Istället bygger man upp förtroende och kärlek bit för bit. Men hur kommer du igång? Vad ska du säga för att locka fram nyfikenheten hos den du pratar med eller den som läser din kontaktannons?

Fånga uppmärksamheten
Tre heta tips:

* Säg något oväntat, gärna något som kan locka till ett skratt.
* Var självsäker, utan att vara ”Allan ballan”, ingen vet att du tidigare kanske misslyckats med att få kontakt.
* Ge komplimanger, alla blir glada av att hör att dom är bra på något.

I grund och botten handlar det om sunt förnuft.
Locka fram nyfikenheten med ett skratt. Ingen gillar en tråkmåns. Genom att utstråla självsäkerhet visar du att du är en trygg person som man kan lita på. Till sist vill alla känna sig omtyckta så en komplimang är inte fel. Du visar också att du lägger märke till personen ifråga. Du bryr dig om vad hon/han har att säga.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

En kommentar »

  • Skriva en bra presentation | Om dejting said:

    […] DateGate – Att skriva en bra kontaktannons DateGate – Populär profil Dejtguiden – Skriv en bra kontaktannons Det här inlägget postades i dejtingtips och har märkts med etiketterna kontaktannons, presentation, skriva. Bokmärk permalänken. ← Att få kontakt Be2 → […]

ABSZ