Hem » Dejtinghjälp, Dejtingtips

En bild säger mer än tusen ord.

27 november 2012

Att lägga upp bilder på sig själv ger fler besökare så är det bara. Men man ska också fundera på vilka bilder man lägger upp och vad dom säger om dig.

Vi börjar med din egen profilbild. Först och främst så kan profilbilden både stjälpa och hjälpa. Men om man funderar på det är profilbild ändå att föredra. Det är ju bättre att visa vem man är direkt. Istället för att bygga upp en fantasibild hos den andra som garanterat kommer att spricka.
Dejting på nätet är ytligt! Så är det bara! Det gäller alltså göra det bästa av situationen utan att plocka fram bilder på sig själv när man var både 20år yngre och 20kg lättare. Här kan man ta hjälp av en kompis att välja ut bilder. En bild som du själv ratar kanske är bättre än du tror.
Prova lite olika bilder. Välj gärna en bild som är spontan och där du skrattar hjärtligt. Skratt smittar och får människor att må bra vilket är till din fördel. Välj ut några bilder, en som du ska ha som profilbild och några som kompletterar. De kompletterande bilderna kan vara semesterbilder eller när du gör något som du gillar. Om du gillar att segla så lägg en bild när du sitter i sittbrunnen och styr. Den där bilden när du står med stövlar och ryggsäck i skogen och som du bara gjort en gång hoppar du över. Om du nu inte vill stå där igen. En del lägger också upp söta bilder på allt möjligt men fundera på hur det bidrar till din profil.

Om vi nu tittar på andras bilder. Precis som du blir bedömd utifrån din bild så kommer du att välja utifrån andras bilder. Naturligtvis väljer man de som man attraheras av. Konstigt vore det annars. Men man kan ha i bakhuvudet att man inte ska vara för kritisk. Hur en person ser ut i verkligheten kan skilja sig ganska mycket från hur man verkligen är. På gott och ont. Men om man bara väljer det som ligger på fingerskalan är risken att det inte blir så många och man förblir singel.
Ta dig tid att läsa profilen. Den kan komplettera och helt plötsligt så är en dejt aktuell.
Våga dejta! Om inte annat så ger det bra övning och man behöver inte vara lika nervös som när man dejtar den där personen på fingerskalan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ