Hem » Dejtingsajter, Featured

eDarling – För ett liv tillsammans

25 april 2013

edarling_new_300eDarling är en seriös dejtingsajt som erbjuder mer än kontaktannonser och vanlig dejting. Med Idealpartner-metoden hjälper man sina singlar att hitta passande partner som verkligen passar på djupet. Partnerförslagen är individuellt anpassade för att nätdejtingen och matchningen ska bli så effektiv som möjligt.

Grunden för systemet ligger ett vetenskapligt baserat personlighetstest som tagits fram av psykologer och relationsexperter. Personlighetstestet är uppbyggt runt fem olika områden och bygger på femfaktorteorin. Just den här teorin har sin utgångspunkt i att människors personligheter har urskiljbara, universella drag som inte är kultur- eller situationsberoende. Kritiken består i att dagsform kan påverka resultatet i de olika områdena.

När man ska bli medlem på eDarling är det en god idé att avsätta en halvtimme i lugn och ro så man kan genomföra test utan att bli störd. Man bör också läsa frågorna noggrant då det förekommer en hel del negationer eller inte-frågor om man så vill. Man ska inte tänka för mycket på frågorna utan svara så intuitivt som möjligt. Det första svaret är oftast det som är ”rätt”. På eDarling använder man sitt förnamn som användarnamn. Detta kan inte bytas utan att kontakta eDarling. Så ett påhittat alias kanske inte är att rekommendera.
Efter att man gjort testet kan man komplettera sin profil med ytterligare uppgifter. Ett foto bör man också ladda upp på dejtingtjänsten, om man inte redan gjort det.

eDarling har en Pengarna tillbaka garanti för att du ska känna dig trygg med ditt medlemskap. Skulle du inte få kontakt med dina partnerförslag så återbetalas din medlemsavgift. Villkor gäller så läs dessa.
Kundtjänsten kan kontaktas förutom via e-post även via telefon på kontorstid. Det är en bra extra trygghet som fler dejtingsajter borde erbjuda.

För att kunna använda sajten måste man betala för en prenumeration. Som på många andra dejtingsajter förlängs ditt medlemskap till du säger upp det.

Priser per 2013-04-25: 1 mån 399kr/mån 6 mån 149kr/mån 12 mån 99kr/mån

Till eDarling >>

Fakta om dejting hos eDarling

Startad 2009
Medlemsantal 150.000
Medlemsfördelning 53% Kvinnor / 47% Män
Medlemsålder +25år
Gratis dejting Nej
Minsta årskostnad 1188kr
Automatisk förnyelse Ja

Funktionstabell:

Funktion Betalande medlem Icke betalande medlem
Vetenskapligt uppbyggd personlighetsprofil
Lämpliga partnerförslag enligt IdealPartner-metoden
Meddelanden
Anpassade bildinställningar
Obegränsad korrenspondens
Möjlighet att se alla bilder
Mer regelbundet framträdande hos andra användare
Alla uppgifter ges utan garanti och ska ses som vägledning. Vänligen besök dejtingsajten för aktuella uppgifter.

Till eDarling >>

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

2 kommentarer »

  • eDarling | Om dejting said:

    […] mer hos DateGate – eDarling för ett liv tillsammans Dejtguide – eDarling Matchning på djupet Det här inlägget postades i dejtingsidor och […]

  • » Hitta kärleken via djupmatchning Kontaktannonser, dejting, dejtingsajter - Dejtguiden.se said:

    […] om det största och populäraste dejtingsajterna med matchning. Vilken är din bästa dejtingsajt? eDarling – För ett liv tillsammans Träffa den ideala partnern med be2 Match.com – När du tar kärleken på allvar   […]

ABSZ