Hem » Dejtingformer

Dejtingappar för mobil dejting

16 september 2012

Mobil dejting är här. Nästan!
Nu kan du med din mobiltelefon gå in på din dejtingsajt vart du än är. Det är bara att ta upp telefonen och starta dejtingappen så kan du hålla kontakten med dina flirtar medan du väntar på bussen.
Ja du har även tidigare kunnat surfa in på den vanliga sidan också med mobilens webbläsare. Problemet är att den vanliga webbsidan inte riktigt får plats på mobilens skärm. Det har inte heller varit säkert att alla funktioner fungerar. Så kallad Flash i Iphone fungerar så där som bekant. Men även andra tekniska lösningar och kodningar kan strula.
Det är denna tekniska lucka som dejtingappar är tänkta att fylla igen.

Vi skriver tänkta, då det står ganska klart att apputvecklarna och dejtingsajterna har en bit kvar. De flesta appar lider av barnsjukdomar. Betygen på App Stor och Google Play ligger inte direkt skyhögt. Genomsnittet ligger på ca 2-3 av 5 möjliga poäng.

Här följer några exempel på några dejtingsajters dejtingapp och vad betygen landat på.

Iphone

Match.com      3,0 poäng
eDarling            n/a
SparyDate        2,0 poäng

Android

Match                2,1 poäng
eDarling            2,5 poäng
SprayDate        2,0 poäng

Många missnöjda kommentarer handlar dock om att man förväntat sig gratis dejting. Detta i och med att appen är gratis att ladda ner. Så är inte fallet. Apparna kan användas först när du tecknat ett betalmedlemskap på den aktuella dejtingsajten. Då kan du också använda den vanliga webbtjänsten.

Om du saknar en Iphone eller Andriod behöver du inte misströsta. Många sajter har en mobilanpassad version av sin dejtingsajt. Det gäller bland annat dig som har en Nokia.

Mobilanpassad sida

Match.com  hittar du på m.europe.match.com
Mötesplatsen hittar du på  mobil.motesplatsen.se
Parship hittar du på den vanliga sidan www.parship.se

Även om mobildejting har en bit kvar innan den verkligen har möjlighet att slå igenom är det tydligt att det här är en del av nätdejtingen som kommer att utvecklas.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ