Hem » Dejting på nätet

Dejting i Ryssland, Vitryssland och Ukraina

19 september 2012

Det är många som söker en utländsk partner. Redan när vi startade DateGate kunde vi se att sökningar på Ryssland, Vitryssland, Ukraina var vanligt. Men väven Thailand. Genom åren har vi sett en hel del kontaktförmedlingar som förmedlat kontakter med ryska, vitryska och thailändska kvinnor. Tyvärr har det ofta varit svårt att verifiera om dom är seriösa. Många har inte varit det. Det är en anledning till att vi skrivit så lite om dejting i Ryssland och dom forna Sovjetstaterna.
Söker man på International dating på Google så får man upp en hel del dejtingsajter. Flera är klassiska ”Foreign bride” och ”Russian bride”- sajter. Tyvärr har vi ingen erfarenhet av dessa sajter varför vi inte kan rekommendera någon av dessa.

Match.com – Internationell dejting

Match.com är en av världens största dejtingsajter och här finns det singlar från hela världen.
För att få upp utländska kontakter. Gå in på söksidan. Ledtexten bor i Land är en länk. Klicka på den så kan du byta land och söka efter en partner i ett annat land. Just på Match har man skrivit in orterna med krylliska bokstäver om man söker på till exempel Ryssland. Det kan försvåra sökningarna. Många profiler är dock skrivna på engelska och det är väl att rekommendera att man börjar med dessa om man inte råkar kunna ryska.
Det Match saknar om man jämför med en del andra mer specialiserade dejtingsajter för Ryssland, Vitryssland och Ukraina, bara för att nämna några länder, är översättningstjänster. Om man inte kan de lokala språken är man hänvisad till engelska eller att prova Google translate. Men risken är ju att det bli väldigt konstigt.
Till Match.com >>

Var försiktig när du dejtar internationellt

Man ska alltid vara lite försiktig när man nätdejtar. Det oavsett om man dejtar på hemmaplan eller internationellt. Börja lite lugnt och var uppmärksam på varningsklockor. Läs noga vad personen säger och håll utkik på saker som motsäger varandra eller verkar konstiga.
I många länder är levnadsförhållandena mycket svåra. Det är inte ovanligt att man ombeds skicka pengar. Detta avråder vi ifrån. Risken är väldigt stor att man blir lurad.
Det är lätt att bli lite paranoid men det tycker vi inte man ska vara. Däremot försiktigt och vara medveten om att de du pratar med kanske inte har samma agenda som du.
Läs gärna våra andra artiklar om dejting i öst, speciellt Dejting i öst del 2 kan vara intressant Där har vi skrivit om kulturella skillnader och annat som kan vara bra att ha koll på.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Inga kommentarer tillåts.

ABSZ