Hem » Arkiv

Artiklar i Dejtinghjälp kategorin

Dejtinghjälp, Dejtingtips »

[27 Nov 2012 ]

Att lägga upp bilder på sig själv ger fler besökare så är det bara. Men man ska också fundera på vilka bilder man lägger upp och vad dom säger om dig.
Vi börjar med din egen profilbild. Först och främst så kan profilbilden både stjälpa och hjälpa. Men om man funderar på det är profilbild ändå att föredra. Det är ju bättre att visa vem man är direkt. Istället för att bygga upp en fantasibild hos den andra som garanterat kommer att spricka.
Dejting på nätet är ytligt! Så är …

Dejtinghjälp »

[13 Sep 2012 ]

Något som brukar reta gallfeber på folk är när dom debiteras för en ny period på dejtingsajten utan att dom aktivt bett om det. Läser man villkoren när man blir medlem står det oftast att så sker så egentligen gör dejtingsajten inget fel när dom förlänger en medlemsprenumeration. Problemet är att väldigt få orkar läsa dom inte allt för sällan gigantiska vilkorstexten.
När man väl insett att man godkänt automatisk förlängning så vill man naturligtvis stoppa framtida debiteringar. Det är här dejtingföretagen börjar lika de mest illvilliga mobiltelefonbolagen. Det är ofta väldigt krångligt att säga upp sitt medlemskap. Och det ska göras ett visst antal dagar innan perioden löper ut med mera.

Att träffas IRL, Dejtinghjälp, Dejtingtips »

[4 Sep 2012 ]

Känns det som du kört fast bland alla dejtingsajter? Svårt att hitta kärleken? Eller att hitta någon överhuvudtaget?
Då kanske det är dags att skifta fokus från att hitta en partner till att aktivera sig och komma ut i sociala sammanhang. Många vittnar om just att precis när man slutat leta så dyker kärleken upp. Och inte allt för sällan nästan stör en.
Hos Medborgarskolan hittar man ett stort utbud av kurser. Det flesta helt vanliga utan någon singelstämpel på. Men det finns också kurser för just singlar. 40+, 55+, hbtq och …

Dejtinghjälp, Dejtingnyheter, Dejtingtips »

[29 Aug 2012 ]

Nyligen kunde man läsa i DN att Medborgarskolan i Stockholm startar en dejtingkurs för hbtq-singlar.
Medborgarskolan har tidigare haft liknande kurser för heterosexuella men nu är det dags att bredda. Intresset för singelkurser ökar ständigt och många söker sig dit, inte bara för att lära sig att dejta utan för att knyta nya kontakter och få nya vänner. Just att flytta fokus från partnertänk till aktivitetstänk har gett tidigare deltagare många nya vänner. Och vem vet vad dessa relationer utvecklar sig till.
De nya hbtq-kurserna kommer att äga rum i skolan kök. …

Dejtinghjälp, Säker dejting »

[29 Nov 2010 ]

De flesta dejtingsajter lockar med gratis dejting. Oftast är det registreringen som är gratis. Men hos en del nätdejtingsajter kan man till och med använda en dela av sajtens funktioner. Visserligen begränsat men det går ändå påbörja en kontakt. På de allra flesta nätdejtingsajter krävs ett betalmedlemskap för att kunna dejta och använda sajtens alla funktioner.
När man betalar för sitt medlemskap är det klokt att läsa det finstilta. Väldigt ofta förbinder man sig till en prenumeration. Den här prenumerationen förlängs automatiskt och måste sägas upp manuellt.
Säg att du har valt …

Dejtinghjälp »

[13 Nov 2010 ]

Att ta det första steget till en kontakt i verkliga livet kan vara alltför stort för många. Att gå fram på ICA till någon man finner attraktiv är inte självklart. Vi får skylla en hel del på vår kultur. Idag hälsar man knappt på varandra i storstäderna. Så att gå fram till en viltfrämmande människa är läskigt. Ren och skär blyghet kan också vara orsaken till att man inte vågar närma sig den man är intresserad av.
Naturligtvis kan man gå fram och starta en konversation över någon frukt i grönsaksdisken. …

Dejtinghjälp »

[20 Jul 2010 ]

I Sverige finns det en lång tradition att försvenska inlånade ord skriver Språknämnden.
Språknämnden ger följande exempel:
En försvenskad stavning kan ibland också motiveras med att det blir lättare att skriva de verb eller andra ordbildningar vi skapar av lånorden. Såväl rava, ravare, faka, fakning, data som ravea, raveare, fakea, fakening, datea är olämpliga som svenska skriftformer. Däremot fungerar rejva, rejvare, fejka, fejkning och dejta, liksom det tidigare etablerade tejpa till tejp.
På vår sajt förekommer både date och dejt. Detta beroende på vem som författat …

Dejtinghjälp »

[19 Jul 2010 ]

Har du sökt kärleken på egen hand men inte lyckats hitta rätt? Går din dejting på sparlåga?
Att du inte lyckats kanske beror på att du fastnat i dina egna tankebanor och då kan din coach hjälpa dig att komma vidare. Tillsammans med din coach går ni igenom dina personliga förutsättningar genom att coachen ställer frågor som får dig att börja tänka. Ni hittar tillsammans de rätta vägarna för att dels hitta en lämplig dejt men och hur du kan genomföra dejten på bästa sätt för …

ABSZ