Hem » Arkiv

Artiklar i Dejting på nätet kategorin

Dejting på nätet »

[19 Sep 2012 ]

Det är många som söker en utländsk partner. Redan när vi startade DateGate kunde vi se att sökningar på Ryssland, Vitryssland, Ukraina var vanligt. Men väven Thailand. Genom åren har vi sett en hel del kontaktförmedlingar som förmedlat kontakter med ryska, vitryska och thailändska kvinnor. Tyvärr har det ofta varit svårt att verifiera om dom är seriösa. Många har inte varit det. Det är en anledning till att vi skrivit så lite om dejting i Ryssland och dom forna Sovjetstaterna.
Söker man på International dating på Google så får man upp …

Dejting på nätet, Säker dejting »

[27 Aug 2012 ]

Allt fler sajter använder Facebooks inloggningssystem för att hantera inloggningar. Det är inte bara dejtingsajter som använder detta. Men just när det kommer till nätdejting så kanske man inte vill skylta med att man är aktiv på en viss dejtingsajt. Visserligen har nätdejting blivit socialt accepterat men det kan finnas andra anledningar till att man inte vill skylta med sitt medlemskap.
Tanken med en gemensam inloggning är naturligtvis bra. Ett konto vart man än ska logga in. Eller i alla fall en hel del mindre konton att hålla reda på.
Man behöver …

Dejting på nätet, Dejtingtips »

[2 Mar 2011 ]

Ett marknadsföringsargument som dejtingsajterna gärna använder sig av är antalet medlemmar. Med många medlemmar så är ju sannolikheten större att den rätta för dig finns på dejtingsajten. Men hur många medlemmar har sajterna egentligen och vem har flest?
Det här med medlemsantal är ett luddigt begrepp. Väldigt få dejtingsajter specificerar vilken typ av medlemmar det är frågan om. En del sajter anger antalet registrerade profiler sedan sajten start. Och då många sajter är närmare 10 år så har det passerat en hel del människor genom sajterna. Troligen och förhoppningsvis är inte …

DateGate, Dejting på nätet »

[4 Jan 2011 ]

Nytt år och det betyder för många startskottet för något nytt eller en större förändring. En del vill bli några kilo lättare och andra kanske ska fimpa för gott. För en hel del är nyåret också startskottet för jakten på kärleken. Det märks tydligt på aktiviteten på olika dejtingsajter som just så här dagarna efter nyår får extra många nya medlemmar. Fler och fler väljer dejting på nätet. Kanske för att det är ett enkelt sätt att välja ut de som passar just din egen smak och dina egna preferenser. …

Dejting på nätet »

[26 Nov 2010 ]

Dejtingsajter som erbjuder matchning genom olika personlighetstest blir fler och fler. Sajterna tävlar med varandra att erbjuda den mest trovärdiga tjänsten. I jakten på nya medlemmar vill man naturligtvis locka med så hög trovärdighet som möjligt. För att ge testen en extra knuff marknadsförs testen som vetenskapliga. I den akademiska världen går man i taket när en del av datingsajterna hävdar att just deras personlighetstest har en vetenskaplig grund.
Men fungerar inte dessa test? Vad är problemet?
Som vi tidigare skrivit finns det risker med dessa test. Det är framförallt två brister …

Dejting på nätet »

[24 Nov 2010 ]

Har du svårt att bestämma dig för vilken dejtingsajt du ska välja? Antalet dejtingsajter växer för varje dag. Bara här på DateGate har vi ett hundratal små och stora dejtingsajter i vårt länkarkiv. Vissa erbjuder gratis dejting medans andra har medlemsavgift.
För den som inte provat nätdejting tidigare kan någon av de största och populäraste dejtingsajterna vara en bra start. Några av sajterna erbjuder matchning via olika typer av personlighetstest. Andra matchar sina medlemmar efter ålder, längd och andra kriterier. Det går inte säkert säga vilket som är bäst. Risken med …

Dejting på nätet »

[20 Jul 2010 ]

På krogen kan många vara lite väl glada. Fler och fler väljer därför nya sätt t.ex. att prova på Internet-dejting. Att söka partner via kontaktannons var förr lite av ett tabu men har nu blivit helt acceppterat. Sajterna är många. En del är gratis och andra tar betalt för tjänsten.

De flesta seriösa tar betalt men det finns gratisalternativ. Titta gärna i vårt länkarkiv.
Hur bra en dejtingsajt än är så är det du som användare som styr resultatet. För att du ska få en …

Dejting på nätet »

[20 Jul 2010 ]

För inte så länge sedan, bara något år tillbaka var internetdejting något okänt för majoriteten. Dom få som vågade träffa människor från Internet sågs som ganska annorlunda och något fel var det definitivt på dem. Tiderna har förändrats.
Nu är internetdejting något som var och varannan provat på. Svenskarna chattar och blir medlemmar på olika dejtingcommunities som aldrig förr.
Anledningen till denna dejtingtrend är ganska enkel.
Det är enkelt och anonymt att ta kontakt med människor på Internet. Man kan lätt hitta likasinnade och man kan göra …

Dejting på nätet »

[20 Jul 2010 ]

Dejting eller bara tidsfördriv och nya vänner?
Många använder inte bara dejtsajter som ett sätt att möte nya vänner därför har många dejtsajter en möjlighet att i sin profil ange vad man vill ha ut av sajten dvs. vad man söker. Det finns dem som söker en parter, de som vill täffa nya vänner även IRL ( I riktiga livet) och de som bara vill möta nya vänner på nätet där de kan prata om gemensamma intressen.
Dejtsajter används med andra ord både som ren kontaktannonsplats …

Dejting på nätet »

[20 Jul 2010 ]

Vill du träffa henne eller honom med stort H på nätet?
Börja med att fundera på vad du söker och vad du vill uppnå. Att skriva ner målsättningen kan hjälpa dig att formulera ditt mål. När du vet vad du söker är det mycket enklare att hitta det.
Skapa en unik, beskrivande och framförallt rolig personlig beskrivning av dig själv. Den personliga beskrivningen är efter foto den viktigaste delen i ditt nätkontaktannons.
Alla kan vi fylla och kryssa för färdiga mallar men det som får din annons att …

ABSZ