Hem » Arkiv

Artiklar i Att träffas IRL kategorin

Att träffas IRL »

[16 Sep 2012 ]

Äntligen har det blivit dags att träffas och gå på första dejten. Ni började skicka meddelanden på er dejtingsajt för några veckor sedan. Redan från början kände ni att det kändes så rätt. Ganska snart bytte ni telefonnummer med varandra. Första gången pratade i timmar. De kändes som allt föll på plats.
Dagen efter plingade det till i luren. Ett litet flirt-SMS från H! När du läste det pirrade det till i kroppen och så snart du stängt ner det och lagt telefonen i fickan så tog du upp det igen. …

Att träffas IRL, Dejtinghjälp, Dejtingtips »

[4 Sep 2012 ]

Känns det som du kört fast bland alla dejtingsajter? Svårt att hitta kärleken? Eller att hitta någon överhuvudtaget?
Då kanske det är dags att skifta fokus från att hitta en partner till att aktivera sig och komma ut i sociala sammanhang. Många vittnar om just att precis när man slutat leta så dyker kärleken upp. Och inte allt för sällan nästan stör en.
Hos Medborgarskolan hittar man ett stort utbud av kurser. Det flesta helt vanliga utan någon singelstämpel på. Men det finns också kurser för just singlar. 40+, 55+, hbtq och …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Du kanske redan har hittat den du söker och nu är det dags att ta nästa steg. Tyvärr är det inte alltid alla är dom som dom utger sig för att vara och därför kan det vara bra att vara försiktigt. ”Better safe than sorry” Här är några tips och råd inför första dejten.
Förväntningar. Börja med att inte ha några förväntningar. Även om du fått bilder och kanske talat med personen i fråga kan verkligenheten bli en överraskning. Även om den du pratat med inte ljugit eller medvetet förvrängt sanningen …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Club Nova har funnits sedan 1993 och är mer som ett kompisgäng än en ren kontaktförmedling eller singelklubb. De flesta medlemmar är singlar men även par är välkomna. Hos Club Nova handlar det mer om att finna nya vänner och nya aktiviteter, själva ”dejtingen” kommer så att säga på köpet.
De flesta medlemmarna är från Stockholm men man har även medlemmar i övriga Sverige så alla är välkommna.
Verksamheten bygger på medlemmarnas egna initiativ. En rad kontaktpersoner anordnar och planerar olika aktiviteter inom det egna intresseområdet och sen är övriga medlemmar välkomna …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Inför varje viktig dejt dyker den stora frågan upp.
Vad ska man hitta på att göra?
Vilka dejtingaktiviteter som passar är högst personligt. Självklart påverkas valet också av vilken typ av person man är och vilket nivå relationen ligger på. Valet av dejtingaktivitet underlättas också om man känner varandra lite grand. Att dra ut en ”stadsprinsessa” ut i skogen för att uppleva fågelkvitter kan sluta hur lyckligt som helst men risken finns att det slutar i total katastrof.
Här följer en lista på aktiviteter, kanske kan någon aktivitet utvecklas till en superdejt!
Lycka till!

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

När det är dags att träffas i verkliga livet kan det alltid kännas lite nervöst. Men som i så många andra fall så blir allting lättare om man förbereder sig en aning. Följande punkter kan vara bra att ha i åtanke när det är dags att ta nästa steg i nätdejtingen – att träffas på riktigt.
Det ska vara roligt
Slappna av, tänk positivt, och våga skämta. När ni skrattar inser du att andra blir mer intresserade av dig. Var dig själv – ditt positiva jag.
Blickar och leenden räcker långt
Sök ögonkontakt. Våga …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Det finns några saker att tänka på när det är dags att möta den man har kommunicerat med online i verkliga livet.

Träffas på ett ställe med mycket folk.
Tala om för dina vänner var du befinner dig och med vem.
Förbered några samtalsämnen om det mot förmodan skulle bli alldeles tyst.
Lyssna och var uppmärksam.
Sträck på dig. Självsäkerhet är sexigt och kroppsspråket det första man lägger märke till.
Ha mobilen på ljudlös.
Sök ögonkontakt utan att vara för intensiv.
Ge komplimanger – men bara ärligt menade och …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Vill du hitta på något att göra utanför nätet?
Kanske vill du gå på krogen, konsert eller åka på singelkryssning men har ingen att åka med. På flera dejtingsajter finns det olika singelaktiviteter som man kan delta på. Hittar du igen aktivitet som faller dig i smaken, kan du alltid anordna en egen aktivitet och sen bjuda in medlemmarna på sajten.
Att gå på en singelaktivitet är okomplicerat till skillnad från en dejt på tumanhand. Några förberedelser behövs knappast, det är bara komma som man är. …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Fortfarande ångest över vad ni ska göra på dejten? Här får du ännu fler förslag på bra dejtingaktiviteter. Eller varför inte kombinera några säkra kort? Man kan ju t. ex. börja med biljard och går det bra kan man gå och äta. Till sist kan man ju avsluta med en drink. Valet är ditt! Förslagen har du här.

Jag skulle ta med honom på vandring och trädsafari på Stenshuvud, Skåne där man kan hitta alla möjliga underliga träd.
Dricka vin och dansa nära intill, gärna salsa! Musiken …

Att träffas IRL »

[19 Jul 2010 ]

Så var det dags att gå på dejt. Men då kommer den stora frågan, vad ska man hitta på att aktivera sig med. Att gå på bio kanske låter som ett lockande alternativ men hur kul är det. På en bio kan man knappast prata och lära känna varandra! Ta del av våra besökares bästa dejtingtips.

Man skriver en massa frågor & lägger dem i en skål, sen har man en mysig frågestund
Jag skulle bjuda hem honom till mig o laga någon maträtt, det är mer …

ABSZ