Hem » Arkiv

Artiklar i Dejtingtips kategorin

Dejtinghjälp, Dejtingtips »

[27 Nov 2012 ]

Att lägga upp bilder på sig själv ger fler besökare så är det bara. Men man ska också fundera på vilka bilder man lägger upp och vad dom säger om dig.
Vi börjar med din egen profilbild. Först och främst så kan profilbilden både stjälpa och hjälpa. Men om man funderar på det är profilbild ändå att föredra. Det är ju bättre att visa vem man är direkt. Istället för att bygga upp en fantasibild hos den andra som garanterat kommer att spricka.
Dejting på nätet är ytligt! Så är …

Dejtingformer »

[28 Sep 2012 ]

Tanken med Speeddejting är att man ska få träffa många potentiella partners på kort tid. Det finns undersökningar som pekar på att vi bestämmer oss inom bara ett par sekunder om vi är intresserade eller inte. Så det här med Speeddejting kanske inte är så dumt.
Fenomenet speeddejting, eller speed dating, kommer som så mycket annat från USA. Från början var det en rabbi som skapade detta sätt att träffas när han skulle hjälpa unga judiska singlar att träffas. Genom korta möten två och två kunde man ge ett stort antal …

Uppvaktning »

[21 Sep 2012 ]

Ska man vara romantisk så är blommor svårslaget. En stor bukett rosor är väl den klassiska sinnebilden av uppvakning. Men du kan sätta en extra knorr på denna uppvakning. Istället för att ge blommorna själv kan man skicka dom med ett bud till din flörts arbetsplats. Det kommer att göra henne glad och hon kommer att få många avundsjuka blickar ifrån sina kollegor. Vi skriver henne för den här överraskningen funkar bäst för henne även om en kille också kan uppskatta blommor. Naturligtvis ser du till att skicka med ett …

Överraskningar »

[20 Sep 2012 ]

Det här med presenter är en klassiker. Vem blir inte glad av en oväntad och spontan present? Som vi varit inne på så behöver inte en present vara så märkvärdig. Det är tanken bakom som räknas. Självklart är det bra att hitta en present som passar. Men det är inte det viktigaste. Något som däremot är viktig det är omslaget. Det ska vara fint med band och rosett! Att stoppa presenten i en presentpåse är för enkelt.
Något som nästan alltid går hem är olika söta nallar. Hos Bluebox hittar man …

Dejting på nätet »

[19 Sep 2012 ]

Det är många som söker en utländsk partner. Redan när vi startade DateGate kunde vi se att sökningar på Ryssland, Vitryssland, Ukraina var vanligt. Men väven Thailand. Genom åren har vi sett en hel del kontaktförmedlingar som förmedlat kontakter med ryska, vitryska och thailändska kvinnor. Tyvärr har det ofta varit svårt att verifiera om dom är seriösa. Många har inte varit det. Det är en anledning till att vi skrivit så lite om dejting i Ryssland och dom forna Sovjetstaterna.
Söker man på International dating på Google så får man upp …

Dejtingformer »

[16 Sep 2012 ]

Mobil dejting är här. Nästan!
Nu kan du med din mobiltelefon gå in på din dejtingsajt vart du än är. Det är bara att ta upp telefonen och starta dejtingappen så kan du hålla kontakten med dina flirtar medan du väntar på bussen.
Ja du har även tidigare kunnat surfa in på den vanliga sidan också med mobilens webbläsare. Problemet är att den vanliga webbsidan inte riktigt får plats på mobilens skärm. Det har inte heller varit säkert att alla funktioner fungerar. Så kallad Flash i Iphone fungerar så där som bekant. …

Att träffas IRL »

[16 Sep 2012 ]

Äntligen har det blivit dags att träffas och gå på första dejten. Ni började skicka meddelanden på er dejtingsajt för några veckor sedan. Redan från början kände ni att det kändes så rätt. Ganska snart bytte ni telefonnummer med varandra. Första gången pratade i timmar. De kändes som allt föll på plats.
Dagen efter plingade det till i luren. Ett litet flirt-SMS från H! När du läste det pirrade det till i kroppen och så snart du stängt ner det och lagt telefonen i fickan så tog du upp det igen. …

Dejtingformer »

[15 Sep 2012 ]

Låt oss titta i backspegeln en så där 20-30 år. Hur har dejting utvecklats genom tiderna. Ja till en början hette det nog inte ens dejting. Ordet dejting är en försvenskning av engelskans date och dating. Det som kommer närmast dagens internetdejting lär vara kontaktannonser. I tidningen kunde man läsa fyndigt formulerade korta radannonser. På bara ett fåtalord fick man försöka presentera sig. Varje bokstav kostade och kontaktannonserna var kanske inte tidningens mest prioriterade avdelning. När man väl fått kontakt genom brev förmedlade av tidningens redaktion så var det dags …

Okategoriserade, Säker dejting »

[13 Sep 2012 ]

Trött på alla mail från dejtingsajten du var medlem på för många år sedan? Det kan vara duktigt irriterande att få mail från en dejtingsajt som man för länge sedan lämnat. Tyvärr kan det vara lite halvstruligt att blockera mailen från din dejtingsajt. Så länge ditt konto finns kvar på sajten skickar de flesta dejtingsajter ut nya erbjudanden. Vissa oftare än andra. Men även om du har raderat konto kan du fortsatt få mail.
Om du har ditt konto kvar kan det första steget vara att logga in på sajten och …

Dejtinghjälp »

[13 Sep 2012 ]

Något som brukar reta gallfeber på folk är när dom debiteras för en ny period på dejtingsajten utan att dom aktivt bett om det. Läser man villkoren när man blir medlem står det oftast att så sker så egentligen gör dejtingsajten inget fel när dom förlänger en medlemsprenumeration. Problemet är att väldigt få orkar läsa dom inte allt för sällan gigantiska vilkorstexten.
När man väl insett att man godkänt automatisk förlängning så vill man naturligtvis stoppa framtida debiteringar. Det är här dejtingföretagen börjar lika de mest illvilliga mobiltelefonbolagen. Det är ofta väldigt krångligt att säga upp sitt medlemskap. Och det ska göras ett visst antal dagar innan perioden löper ut med mera.

ABSZ