Hem » Arkiv

Artiklar i Dejtingsajter kategorin

Dejtingsajter »

[30 Nov 2012 ]

De flesta dejtingsajter erbjuder gratis registrering men det är ju inte samma sak som gratis dejting. För att kunna kommunicera krävs nästan alltid att man ska betala för medlemskap. Men du kan faktiskt prova dejtingsajter helt gratis eller i alla fall till ett mycket rabatterat pris. Tricket är att inte vara för het på gröten. Är du lite kall så kommer dejtingsajterna försöka locka dig till medlemskap.
Börja med att välja ut ett antal dejtingsajter som du är intresserad av. Ta några av de största. Det är där du har …

Dejtingsajter »

[17 Sep 2012 ]

Är du på jakt efter Sveriges bästa dejting? Det är du inte ensam om. DateGate har besökt hundratals dejtingsajter och det är några som vi fastnat för? Här finns både de allra största men även en som erbjuder gratis dejting. Kanske är någon av dessa den sajt som erbjuder den bästa dejtingen?
Vad gör en dejtingsajt bra?
Det är förmodligen högst individuellt men några saker vi brukar kolla på. Det första är att sajten är etablerad och funnits med ett tag. Det brukar betyda att det finns många medlemmar och att sajten …

Dejtingsajter »

[5 Sep 2012 ]

Trenden med nischade dejtingsajter fortsätter. Sportdate är en relativt ny nischad dejtingsajt. Som namnet antyder så riktar sig sajten till sportintresserade. Men det är mer än så. Förutom att vara en dejtingsajt är tanken att sajten även ska fungera som en mötesplats för alla som söker nya träningskompisar. Du behöver inte vara singel för att vara medlem.
Sajten grundare, Jonas Ånestrand, berättar att det finns tendenser till att vi blir allt mer sociala i vår träning. Runt om i landet startas t.ex. löpargrupper så man ska slippa springa ensam. Det är …

Dejtingsajter »

[28 Aug 2012 ]

SportDate är dejtingsajten för dig som gillar att sporta och rör på dig. Här hittar du likasinnade från hela Norden. Sajten är en dejtingsajt men du kan även söka efter träningskompisar eller kompisar i största allmänhet.
Sajtens funktioner sticker inte ut utan här finns basfunktioner för att skicka meddelanden och för att söka efter andra. Det finns en one on one chatfunktion. Vilket kan vara trevligt när man ska lära känna någon.
För att kunna kommunicera måste man bli betalmedlem. Det kostar som på det flesta dejtingsajter. Väljer du årsmedlemskap blir dock …

Dejtingsajter »

[26 Aug 2012 ]

50plusmatch är sajten för dig som kommit en bit i livet och vill träffa nya bekantskaper. Precis som systersajten Match4me så är 50plusmatch en nischad sajt. Funktionerna är dom samma men här är det åldersgränsen som är kriteriet för medlemskap.
Kan man då inte träffa folk i sin egen ålder på andra sajter? Visst kan man det men genom att vara medlem på en sajt med åldersgräns så slipper man ”springa på” sina barn eller barnbarn.
Det här med nischade dejtingsajter är en trend som startade för några år sedan.
Att slåss med …

Dejtingsajter, Featured »

[2 Mar 2011 ]
Match4me – För dig med en högre utbildning

Match4me är en nischad dejtingsajt för dig som har en högre utbildning. Tanken är att man genom att föra samman singlar med liknande utbildningsbakgrund ska underlätta det för dig att hitta en partner på samma våglängd. Funktionsmässigt erbjuder sajten precis de funktioner man behöver. Det är lätt att hitta och enkelt att använda. Sajten erbjuder en bra dejtingupplevelse!

Dejtingsajter »

[23 Okt 2010 ]
Spraydate – Still going strong?

SprayDate är en klassiker bland dejtingsajter. Redan 1999 slog dörrarna upp till den första versionen av SparyDate. Sedan dess har sajten varit en populär community för singlar som vill flörta, dejta och umgås på ett lättsamt sätt. Sajten har med åren utvecklats och förbättrats men har hela tiden behållt sin enkelhet.

Dejtingsajter, Featured »

[23 Okt 2010 ]
eDarling – För ett liv tillsammans

eDarling är en seriös dejtingsajt som erbjuder mer än kontaktannonser och vanlig dejting. Med Idealpartner-metoden hjälper man sina singlar att hitta passande partner som verkligen passar på djupet. Partnerförslagen är individuellt anpassade för att nätdejtingen och matchningen ska bli så effektiv som möjligt.
Grunden för systemet ligger ett vetenskapligt baserat personlighetstest som tagits fram av psykologer och relationsexperter. Personlighetstestet är uppbyggt runt fem olika områden och bygger på femfaktorteorin. Just den här teorin har sin utgångspunkt i att människors personligheter har urskiljbara, universella drag som inte är kultur- eller situationsberoende. Kritiken …

Dejtingsajter, Featured »

[22 Okt 2010 ]
Träffa den ideala partnern med be2

Be2 är en av de sajter som erbjuder avancerad nätdejting. Själva säger dom att sajten erbjuder mer än dejting. Kanske är det så. Grunden till dejtingsajtens matchmaking är det personlighetstest man gör vid registreringen. Här försöker systemet para ihop de som passar ihop bäst. Inte bara till det fysiska som längd, ålder och vart man bor. Utan mer på personlighet och vilka värderingar man har.
Testet är utvecklat med relevanta resultat inom personlighets- och relationsforskningen som grund och ska enligt sajten ge väldigt bra resultat. Som med alla automatiserade test finns …

Dejtingsajter, Headline »

[22 Okt 2010 ]
Match.com – När du tar kärleken på allvar

Match.com är en av de populäraste dejtingsidorna på nätet. Här träffas singlar från hela världen. Enligt en SIFO undersökning träffas 55 personer varje dag på sajten. Det gör Match till den dejtingsajten i Sverige. Faktum är att detta gör sajten till den vanligaste platsen att träffas på överhuvudtaget enligt undersökningen.
Och att aktiviteten är hög och att många dejtar här kan vi intyga. Vid våra besök har det alltid varit tusentals inloggade.
Nya funktioner på sajten
Match.com har funnits sedan 2002 och har på senare tid fått en välbehövlig ansiktslyftning och utökning av …

ABSZ