Hem » Arkiv

Artiklar i Dejtingnyheter kategorin

Dejtingnyheter »

[8 Sep 2012 ]

Söndag och dåligt väder. Ja då är det full fart på Sveriges dejtingsajter. Trenden är tydlig när man frågar de olika dejtingsajterna. Parship berättar att TV reklam för dejting på en söndag är det som ger mest effekt på deras sajt. Även Mötesplatsen håller med och berättar att när vädret blir sämre så ökar trafiken. Även säsong spelar roll. I början av året, strax innan sommaren och efter semestern i augusti märks tydliga ökningar.
Med denna kunskap kanske det kan vara värt att vara lite extra aktiv på just söndagar då …

Dejtingnyheter »

[5 Sep 2012 ]

Är du läkare eller sjuksköterska? Ja då ligger du bra till! I en undersökning som SIFO gjort har man kommit fram till att just läkare något vi tycker är sexigt. Det gäller oavsett om du är man eller kvinna. Männen tycker att sjuksköterskor är nästan lika sexigt medan kvinnor föredrar en kockar om alla läkare är upptagna.
Men häng inte läpp om du inte råkar jobba inom sjukvård eller som kock. Även andra yrken ligger bra till.
Så sexiga är vi (i procent)
Männens topplista

Läkare 20
Sjuksköterska 20
Lärare 17
Designer 14
Kock 11
Journalist 6
Börs-vd 4
Flygvärdinna 4
Psykolog …

Dejtingnyheter »

[4 Sep 2012 ]

Igår var det premiär för TV3:s Kontaktannonsen. I programmet fick vi möta 4 singlar. En av deltagarna var den 21 årige Gustav Pettersson som verkligen gjorde intryck på tittarna. Han fick över 400 svar på bara nån timme. Det blev så pass att servern blev överbelastad en stund. Snacka om att magrutor säljer. Det är bara att gratulera Gustav. Nu verkar tyvärr redan hittat en tjej men man vet aldrig. Han lämnade en lite öppning i sin intervju i Aftonbladet.
Läs mer Den fantastiskt trevliga gymhunken Gustav

Dejtingnyheter »

[3 Sep 2012 ]

I alla fall i USA är det så även om vi misstänker att det kan vara så även här hemma i Sverige.
En forskargrupp vid University of Rochester i USA har tittat på forskning som gjorts och kan konstatera att nätdejting har gått om både krogen och jobbet som det ställe där man träffar sin partner. Att träffas via vänner är än så länge vanligare.
Enligt forkarna ligger framgången dock inte i de matchningsalgoritmer som dejtingföretagen använder utan att det är så lätt att hitta likasinnade. På en dejtingsajt är de flesta …

Dejtingnyheter »

[2 Sep 2012 ]

Helt okej tycker varannan i Gävleborg och på Gotland. Även i Skåne tycker många att det är helt okej att hamna i säng redan på första dejten. Här var siffran 4 av 10. I Norrbotten tar man det lite lugnare, där sjönk siffran till 27%. Siffrorna är från 2010 när SIFO gjorde en undersökning bland e-kontakts medlemmar.
När man frågade vad man föredrog att göra på första dejten blev svaret. Fika (57%), middag (23%) följt av en promenad (13%). Bara en ynka procent skulle bjuda ut sin dejt på en sportträff.
SIFO …

Dejtingnyheter »

[29 Aug 2012 ]

En undersökning som University of Texas gjort så överskattar män sin attraktionskraft till skillnad från kvinnor som underskattar den. Men undersökningen visar att männens strategi inte är helt fel. Forskarna tror nämligen att denna strategi rent evolutionärt leder till fler förhållanden. Även om ett och annat pinsamt avvisande förstås också kommer på köpet.
Artikel i ämnet Män inte så heta som de tror

Dejtinghjälp, Dejtingnyheter, Dejtingtips »

[29 Aug 2012 ]

Nyligen kunde man läsa i DN att Medborgarskolan i Stockholm startar en dejtingkurs för hbtq-singlar.
Medborgarskolan har tidigare haft liknande kurser för heterosexuella men nu är det dags att bredda. Intresset för singelkurser ökar ständigt och många söker sig dit, inte bara för att lära sig att dejta utan för att knyta nya kontakter och få nya vänner. Just att flytta fokus från partnertänk till aktivitetstänk har gett tidigare deltagare många nya vänner. Och vem vet vad dessa relationer utvecklar sig till.
De nya hbtq-kurserna kommer att äga rum i skolan kök. …

Dejtingnyheter »

[3 Mar 2011 ]

Nyligen har SprayDate fräschat till sin design. Själva skriver SprayDate att den nya designen är flirtig, modern, chic, färgstark, enkel och tufft. Precis som singlarna på Spraydate. Och visst är det snyggt.
Det är inte bara designen som fått sig en ansiktslyftning. Även menyer har omarbetats för en bättre funktionalitet. Till en början kan det givetvis kännas lite ovant men SprayDate har lagt upp guider och instruktioner i fall du inte skulle hitta det du söker. Dessutom står supporten till tjänst var dag till 24:00.
Fler funktioner och förändringar är på gång. Bland annat jobbar man stenhårt på en ny chat, vilket många säkert uppskattar.

Dejtingnyheter »

[1 Feb 2011 ]

Di.se skriver i dag i sin nätupplaga att konsumentverket har varit ute och nätdejtat. En av dejtingsajterna som man testat dejtingen på är nätdejtingsajten Firstdate. Konsumentverket kritiserar hårt sajten för bland annat påståendet att 7 av 10 hittar någon att tycka om. En slogan som sajten flitigt använt i sin marknadsföring. Något belägg för påståendet kan konsumentverket inte finna varför marknadsföringen är otillbörlig.
Vidare får nätdejtingsajten kritik för att erbjuda månadsabonnemang trots att uppsägningstiden är så lång som tre månader.
Di.se

Dejtingnyheter »

[13 Dec 2010 ]

Enligt en nyligen gjord undersökning av SIFO träffar 55 personer sin partner hos Match.com varje dag. Det gör Match till den största svenska dejtingsajten. Men inte nog med detta. Det gör också Match till den vanligaste platsen att träffa sin partner på. Hur galet är inte det när nätdejting är mer vanligt än tex. krogen?! Är du inte medlem på Match.com så är det dags nu! Vad har du att förlora på att prova?

ABSZ